Skip to main content

Webbinarium: Prisbarometern 4/10 kl. 9.00 - 9.30

Ta rätt beslut i din konsultaffär med realtidsdata från över 17.000 konsultavtal!

Varmt välkommen till ett webbinarium för dig som vill öka konkurrenskraften, ligga steget före och göra bättre konsultaffärer med hjälp av insikter i realtid!

Under 30 minuter kommer vi att gå igenom vårt analysverktyg Prisbarometern där du snabbt och enkelt har tillgång till aktuella konsultpriser och marknadstrender i realtid.

Under webbinariet kommer vi att berätta hur du effektivt kan jämföra dina priser med resten av marknaden och fördelarna i att ta faktabaserade beslut vid varje enskild konsultaffär.

Vi har även bjudit in Carl-Christian Wallin VD för konsultbolaget NCP No Common People som kommer att berätta om hur Prisbarometern har tillfört värde i deras dagliga verksamhet.

Agenda

Övergripande genomgång av Prisbarometerns funktioner, tillgänglig prisinformation, prissättning vid offerering/inköp och jämförelse mot övriga marknaden baserat på kompetensområde, roll och nivå.

Trendspaning, följ aktuella marknadstrender baserat på kompetensen just du erbjuder eller har behov av.

Carl-Christian Wallin VD för konsultbolaget NCP No Common People berättar hur Prisbarometern skapar värde dagligen i deras verksamhet.

Hur man kan använda Prisbarometern som stöd för alla medarbetare i organisationen både vid konsultinköp och offerering av konsulter.

Välkommen att anmäla dig kostnadsfritt här!