Skip to main content

Webbinarium: Introduktion Prisbarometern i KeySourcingTool 14/12 kl. 9

Ta rätt beslut i din prissättning och säkra fler konsultaffärer med tillgång till priser och marknadstrender i realtid!

Varmt välkommen till ett webbinarium för dig som vill ligga steget före, öka konkurrenskraften och säkra fler konsultaffärer!

Under 30 minuter kommer vi att gå igenom vårt analysverktyg i KST – Prisbarometern där du snabbt och enkelt har tillgång till aktuella konsultpriser och marknadstrender i realtid. Informationen är baserad på över 17.000 slutna konsultavtal och över 55.000 konsultförfrågningar med tillhörande offerter.

Under webbinariet kommer vi att berätta hur du kan använda tjänsten för att maximera konkurrenskraften i ditt erbjudande genom att bland annat jämföra dina priser med resten av marknaden och ta del av aktuella marknadstrender. Vi kommer också berätta om fördelarna i att ta faktabaserade beslut vid offerering och vid varje enskild konsultaffär.

Agenda

 Genomgång kring aktuella priser, prissättning vid offerering och jämförelse mot övriga marknaden baserat på kompetensområde, roll och nivå.

Trendspaning, följ marknadstrender baserat på kompetensen just du erbjuder.

Hur man kan använda Prisbarometern som stöd för alla medarbetare i organisationen oavsett vart man offererar någonstans.

Välkommen att anmäla dig kostnadsfritt här!